У Львові засудили двох чоловіків за зґвалтування та виготовлення дитячого порно

15.03.2024 21:42   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Львові винесли вирок двом мешканцям Запоріжжя за зґвалтування та виготовлення дитячого порно. Чоловікам призначили 15 та 11 років ув’язнення.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

У суді прокурори довели, що 48-річний та 45-річний чоловіки розбещували та ґвалтували малолітню дівчинку, знімаючи це все на відео. Потерпіла є дочкою одного з обвинувачених.

"Окрім цього, 45-річний засуджений також вчинив розпусні дії та ґвалтував 9-річну дівчинку за згодою її матері, з якою також вступав у статевий акт на очах у дитини. Все це він знімав на відео, які потім зберігав на персональному комп’ютері", – мовиться у повідомленні.

Також, за даними прокуратури, 45-річний чоловік незаконно отримав в мережі Інтернет доступ до сайту з дитячою порнографією, звідки завантажував відеофайли та зберігав їх на ноутбуці.

До вступу вироку у законну силу чоловіки будуть перебувати під вартою. Відомості про обвинувачених будуть внесені до Реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Кримінальне провадження відносно матері закрито у зв’язку із її смертю. А 48-річного та 45-річного мешканців Запоріжжя визнали винними у зґвалтуванні та розбещенні неповнолітніх, а також виготовленні та зберіганні дитячої порнографії (ч. 4 ст. 152, ч. 2 ст. 156, ч. 4, 5 ст. 301 КК України, в редакції статей, які були чинними до 2019 року). Останнього також засуджено за одержання доступу до дитячої порнографії (ч. 1 ст. 301-1 КК України).

Їм призначено покарання у виді 15 та 11 років позбавлення волі відповідно. Також кожного позбавлено права обіймати посади чи займатися діяльністю, пов’язаною з роботою з дітьми строком на 3 роки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews