Житель Львова за 14 тис. доларів хотів підкупити прикордонника

18.03.2024 12:28   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

29-річного мешканця Львова затримали на спробі підкупу прикордонника. Чоловік за 14 тис. доларів хотів перетнути кордон із своїм товаришем. У прокуратурі розповіли, що підозрюваного затримали на гарячому і вже обрали йому запобіжний захід.

За даними слідства 29-річний львів’янин, який є військовозобов’язаним та підлягає призову під час мобілізації, запропонував хабар начальнику інспекторів прикордонного контролю. За ці гроші посадовець мав би безперешкодно пропустити через пункт пропуску «Шегині» спершу самого підозрюваного, а згодом його товариша. Чоловіки намагались виїхати до однієї із країн ЄС, щоб уникнути служби у війську.

“За таку послугу підозрюваний пообіцяв посадовцю 14 тис. доларів. Однак прикордонник повідомив про такий факт правоохоронців. Мешканця Львівщини затримали “на гарячому” — наданні 9 тисяч доларів”, — повідомили у прокуратурі.У поліції уточнили, що затримали зловмисника 14 березня. Затриманому повідомили про підозру через надання неправомірної вигоди службовій особі. Санкція статті передбачає покарання — позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews