Львівська ОВА виділяє 250 млн грн на підтримку військових формувань та зміцнення оборони

19.03.2024 14:51   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Залишки коштів обласного бюджету 2023 року Львівська обласна військова адміністрація скерувала на підтримку сил оборони та створення умов для лікування і реабілітації тих, хто постраждав через напад pociї. 

Про це повідомив очільник ОВА Максим Козицький.

Найбільша частка – 250 млн грн – пішла на реалізацію обласної програми «Безпечна Львівщина», насамперед на підтримку військових формувань та зміцнення системи територіальної оборони.

Понад 174 млн грн скерували на завершення ремонту у двох медзакладах Львівщини, де лікують наших оборонців.

Ще 19 млн грн Управління молоді та спорту Львівської ОВА інвестує у створення належних умов для реабілітації воїнів, зокрема у межах проєкту «Ліга Нескорених», а це спортивні можливості, інфраструктура, реабілітація спортом – ціла екосистема ветеранського спорту. Також йдеться про заснування Львівського обласного центру ветеранського та адаптивного спорту.

5 млн грн Департамент агропромислового розвитку Львівської ОВА спрямує на допомогу ветеранам, які хочуть започаткувати бізнес в агросекторі.

«Те, що я перелічив, – 88% від вільних залишків. Решту грошей скеруємо на соціальні проєкти», – додав Максим Козицький.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews