Львів'яни знову прийшли до Садового питати, де гроші на ЗСУ

30.03.2024 17:02   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У суботу у Львові під вікнами мера Садового вчергове відбулась акція “Гроші на ЗСУ”. Присутній десяток активістів традиційно вимагав від влади міста забезпечити виділення гарантованих 20% бюджету Львівської ОТГ для закупівлі зброї для захисників.

Різкій критиці було піддано існуючу поведінку посадовців, котрі витрачають кошти на все що завгодно, окрім захисту країни та допомоги військовим – ремонти доріг, майданчиків, кабінетів чиновників, купівлю коштом бюджету квітів.

Окремо учасники акції наголосили на своїй боротьбі зі зловживаннями посадовців ЛМР – розповідали про різні види “махінацій” Анілрія Івановича і його підлеглих, про свої звернення до правоохоронців щодо виявлених порушень і реакцію захисників закону (реакція є, але хотілось би значно більшого, тож активісти продовжать надавати факти порушень закону чиновниками ратуші).

На завершення мітингарі пообіцяли не припиняти боротьбу і мітингувати до наведення порядку в ЛМР і виконанні їхньої вимоги про 20% на ЗСУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews