На Львівщині 27-річна жінка продавала дівчат у сексуальне рабство за кордон

01.04.2024 18:00   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

27-річна мешканка Харківщини знаходила дівчат у соцмережах, пропонувала їм роботу “на вигідних умовах“ у Європі та  допомогу з виїздом за кордон. Тих, хто погодився, змушували працювати у сфері інтимних послуг.

На Львівщині затримали 27-річну мешканку Харківщини. яка продавала жінок у сексуальне рабство. Зловмисниця знаходила потенційних жертв у соцмережах та організовувала для них виїзд за кордон, повідомила поліція Львівської області у понеділок, 1 квітня.

За даними правоохоронців, 27-річна зловмисниця знаходила потенційних жертв через соцмережі. Під час розмови з ними вона пропонувала їм роботу “на вигідних умовах“ у Європі та пропонувала допомогти з виїздом за кордон. Дівчат, які погоджувалися та виїжджали, змушували працювати у сфері інтимних послуг.

Мешканку Харківщини викрили, коли вона намагалася переправити через кордон свою чергову жертву — 23-річну мешканку Херсонщини. Зловмисниці повідомили про підозру у торгівлі людьми. Жінці загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews