Понад 3 тисячі військових повернулися з полону завдяки співпраці Західного регіонального центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими

02.04.2024 10:11   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Понад три тисячі людей повернулися з полону завдяки співпраці Західного регіонального центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими з іншими структурами.

За рік роботи Центр взяв участь у понад 50 обмінах військовополоненими та звільненнях цивільних заручників, пише глава ЛОВА Максим Козицький.

Його фахівці опрацювали понад 3000 звернень від рідних воїнів, які перебувають у полоні або зникли безвісти. Провели більше ніж 1300 особистих і 50+ виїзних зустрічей з близькими наших оборонців.

Допомагають добровольцям, резервістам, військовослужбовцям, які зараз на війні, ветеранам російсько-української війни, їхнім сім’ям, родинам загиблих захисників, безвісти зниклих та тих, хто в полоні. І не лише зі Львівщини, а й зі Закарпаття, Рівненщини, Волині, Івано-Франківщини і Тернопільщини.

"Якщо ваша близька людина потрапила у полон або зникла безвісти, звертайтесь по допомогу у цей Центр. Це єдина офіційна структура у нашій області, яка займається такими питаннями", — ідеться у повідомленні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews