Дрогобицька громада передала на фронт автомобіль та 12 FPV-дронів

04.04.2024 08:31   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У середу, 3 квітня, Дрогобицька РВА передала бійцям на фронт авто та 12 FPV-дронів. Дрогобицька районна військова адміністрація спільно з Благодійним фондом “КОЛО” із кінця грудня передала військовим 50 автомобілів, повідомили у Дрогобицькій РВА, пише LVIV.Media.

“Загалом з початку повномасштабного російського вторгнення з Дрогобиччини до військових поїхало близько 500 автомобілів. Дякую волонтерам, благодійникам та всім нам за такий результат. Це спільна робота задля перемоги України”, — зазначив начальник Дрогобицької РВА Степан Кулиняк.

Для підтримки військових на кожен автомобіль приклеїли наліпку із зображенням Івана Франка. На Дрогобиччині також стартувала нова ініціатива під назвою “Франкодрони для Перемоги”. Першу партію із 12 FPV-дронів 3 квітня передали ЗСУ. Загалом у межах проєкту “Франкодрони для Перемоги” з Дрогобиччини планують передати сотні дронів для оборонців України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews