Львівська ОВА скерувала на підтримку ЗСУ ще понад 37 млн грн

07.04.2024 07:38   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Усі кошти виділили в межах програми «Безпечна Львівщина».

 

Як повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, про всі напрями, куди скерували кошти, з міркувань безпеки не розголошують.

Утім, він зазначив, що гроші підуть на закупівлю засобів радіоелектронної боротьби і безпілотники для 24 ОМБр імені короля Данила та 2 Галицької бригади НГУ. Загалом – це 15 мільйонів гривень.

Окрім того, 5 млн грн скерували на засоби радіоелектронної боротьби для 125 окремої бригади. 4,5 мільйони – на ремонт військової поліклініки. 2 млн грн – для облаштування тирів та стрільбища на навчальній базі для наших прикордонників. А ще 2 мільйони пішли на відбудову пожежного депо.

“Усі кошти виділяємо в межах програми «Безпечна Львівщина». Від початку року Львівська ОВА профінансувала запити військових частин уже майже на 202 мільйони гривень. Далі буде. Дякуємо нашим наймужнішим. Боротьба триває, але перемога – за нами”, – підсумував Козицький.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews