Росія атакувала об'єкти енергетичної інфраструктури на Полтавщині і Львівщині — Міненерго

09.04.2024 12:46   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Військо РФ атакувало обʼєкти енергетичної інфраструктури у Полтавській та Львівській областях. Станом на ранок 9 квітня застосовуються обмеження споживання електроенергії на Харківщині.

Про це повідомили в Міненерго.

Вночі росіяни атакували високовольтну підстанцію на Полтавщині — на території виникло загоряння, яке ліквідували силами ДСНС, постраждалих немає. Є пошкодження обладнання.

Також була атакована високовольтна підстанція на Львівщині — зафіксовано займання обладнання. Постраждалих немає. Триває огляд і уточнення наслідків нічних атак.

Через бойові дії на Дніпропетровщині одночасно відключились дві високовольтні повітряні лінії, при цьому знеструмився промисловий обʼєкт. Споживачів заживлено.

Зазначається, що через технічні порушення на високовольтній підстанції на Львівщині сталося знеструмлення залізниці (порушень руху потягів не було) та промисловості. При цьому знизили генерацію обʼєкти СЕС. Протягом години електропостачання відновили всім споживачам.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews