На Львівщині незаконно експортували ліс

10.04.2024 10:53   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Загальний об’єм лісоматеріалів становить 60 м3, орієнтовна вартість – понад 1 млн грн.

У двох пунктах пропуску на Львівщині детективи БЕБ викрили спробу незаконного вивезення лісу за кордон. Порушники намагалися під виглядом пиломатеріалів вивезти з України бук та дошки. Про це у середу, 10 квітня, повідомили у Бюро економічної безпеки України.

Слідство встановило, що підприємства-експортери намагалися приховати від митного контролю вивезення необробленого бука, дощок та інших лісоматеріалів, які заборонено вивозити з України. Зловмисники мали підроблені товарно-супровідні документи, в яких вказали, що перевозять пиломатеріали.

Підприємства перевозили лісоматеріали з дерева породи бук на підставі виконання міжнародних контрактів із фірмами, які зареєстровані у Великобританії та Румунії. Порушників виявили під час перевірки на двох пунктах пропуску. Загальний обсяг деревини становить понад 60 куб. м, а його вартістю понад 1 мільйон гривень. Тримає досудове розслідування.

null

 

null

 

null
null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews