Інспекторку Львівської митниці підозрюють у систематичній корупції

11.04.2024 21:56   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Інспекторку Львівської митниці затримали на хабарі. За даними слідчих, жінка організувала схему через заниження митної вартості ввезених автозапчастин. За систематичну корупцію їй загрожує до 10 років ув'язнення.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури. Як встановили правоохоронці, посадовиця організувала схему систематичного отримання хабарів.

Підозрювана одержувала гроші за заниження митної вартості ввезених через кордон автозапчастин. Така "послуга" коштувала від 4 до 8 тисяч гривень, залежно від кількості товару.

Під час обшуків у помешканні інспекторки знайшли готівку еквівалентом 170 тисяч гривень. Гроші вилучили.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом одержання хабаря, вчиненому повторно (ч. 3 ст. 368 КК України). Тепер жінці загрожує ув'язнення на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, а також конфіскація майна.

Наразі триває слідство. Правоохоронці вирішують питання про обрання затриманій запобіжного заходу, а також щодо відсторонення від займаної посади.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews