Компанія зі Львова купила у Миколаївської міськради землю за 1,7 млн грн

18.04.2024 22:48   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У четвер, 18 квітня, відбувся аукціон з продажу земельної ділянки у Миколаєві. Переможцем торгів стало ТзОВ “ЛьвівЕкоТранс”, яке придбало землю за 1 млн 748 тис. грн.

Про це йдеться на сторінках аукціонів на сайті Prozorro.Продажі, пише LVIV.MEDIA.

З картки лота відомо, що земельна ділянка площею 0,9918 га, розташована на вулиці Лисенка у Миколаєві. Цільове призначення — для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Стартова ціна ділянки складала 1 млн 697 тис. 295 грн. У аукціоні брали участь ТзОВ “ЛьвівЕкоТранс” та підприємець Микола Яворський. Найвищу ставку зробило ТзОВ “ЛьвівЕкоТранс” — 1 млн 748 тис. 213 грн, яке і стало переможцем. Замовником торгів була Миколаївська міська рада.

За даними аналітичної системи YouControl ТзОВ “ЛьвівЕкоТранс” засноване у Львові понад 6 років тому у Львові та займається гуртовою торгівлею деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням. Власниками компанії є Тетяна Гладець та Роман Гладець. Як вказано на офіційному сайті фірми, вони займаються перевезенням піску, щебеню, шутеру та інших сипучих матеріалів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews