У Львівському ОТЦК та СП відреагували на інцидент із затриманням чоловіка

19.04.2024 21:56   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сьогодні, 19 квітня, мешканці поскаржились на протиправні дії працівників ТЦК та СП під час затримання чоловіка на вулиці Кобилиці у Львові. В обласному центрі комплектування заявили, що проведуть службову перевірку.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Львівського ОТЦК та СП.

Вранці, 19 квітня, Telegram-каналами почало ширитись відео, на якому видно чоловіка, який лежить на землі, біля якого стоять двоє працівників ТЦК та СП. На захист затриманого стали жінки. Щоб врегулювати ситуацію, на місце викликали поліцію.

Що передувало інциденту та чим він завершився, з відео незрозуміло. Більше про це розповіли в Львівському ОТЦК та СП.

"Особа, яка може бути військовозобов’язаним, на прохання військовослужбовців ТЦК проїхати у районний ТЦК для звірки даних відреагувала різко, із застосуванням сили до військовослужбовців ТЦК. Після цього було прийнято рішення викликати поліцію. Особа не захотіла дочекатися поліції і з місця події втекла", — йдеться у повідомленні.

В центрі комплектування заявили, що проведуть службову перевірку щодо дій військовослужбовців. Та нагадали, що за ухилення від служби та будь-яке перешкоджання роботі ТЦК передбачена кримінальна відповідальність. Вона передбачає позбавлення волі терміном до 8 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews