На Львівщині водій іномарки збив на смерть дитину

19.04.2024 22:08   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У п’ятницю, 19 квітня, у селі Бучали, що недалеко від Городка на Львівщині, сталася смертельна аварія, у якій загинула дитина. Інформацію про загибель хлопчика LVIV.MEDIA підтвердили у пресслужбі поліції.

З оприлюдненого у соцмереж фото з місця аварії видно, що ДТП сталася неподалік пішохідного переходу. Водій Audi збив дитину, яка від отриманих травм загинула. Зі слів свідків ДТП, за кермом авто був чоловік у військовій формі.

На місці працює поліція.

Згодом у поліції повідомили, що 40-річний водій за кермом Audi A4, рухаючись трасою поблизу села Бучали, збив 12-річного хлопчика на велосипеді. “Від отриманих внаслідок ДТП травм хлопчик загинув на місці події,” — зазначили в поліції.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення ПДР. Зловмиснику загрожує позбавлення волі до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років. Правоохоронці встановлюють обставини події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews