ДБР підтвердило затримання Беднарського за переправлення ухилянтів, йому оголосили підозру

20.04.2024 08:32   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Державне бюро розслідувань підтвердили затримання за переправлення ухилянтів заступника директора ЛКП «Львівспецкомунтранс» Олександра Беднарського, про яке напередодні повідомляв LVIV.MEDIA. Йому вже оголосили підозру.

Посадовця спіймали в середу, 17 квітня.

У повідомленні ДБР ідеться, що чоловік обіцяв двом мешканцям Львівщини переправити їх за кордон у власному мікроавтобусі за 30 тис. доларів США. Він запевняв їх, що має відповідні зв’язки і його з пасажирами пропустять на кордоні без перевірки.

У прокуратурі зазначили, що 31-річний Беднарський готувався переправити за кордон трьох ухилянтів. Для цього він мав внести про них відомості до інформаційної системи «Шлях». Такі послуги підозрюваного коливались від 8 до 15 тисяч доларів США з ухилянта.

«Після передачі першої частини коштів — 10 тис. доларів США його затримали правоохоронці. Також посадовець готував перетин кордону для ще одного громадянина. За це він встиг отримати від нього аванс у сумі 8 тис. доларів», — наголосили в ДБР.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews