Компанію дружини Садового оштрафували за рекламу азартного бізнесу

21.04.2024 22:34   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ) оштрафувала львівську “Телерадіокомпанію Люкс” майже на 5 мільйонів гривень за порушення законодавства про рекламу.

Про це йдеться у відповідних рішеннях комісії, які оприлюднили 18 квітня, повідомляє Lviv.media.

Причиною стала незаконна реклама азартного бренду на відеоекрані, розташованому на фасаді будинку на вулиці Хрещатик, 7/11 у Києві. Закон забороняє зовнішню рекламу азартних ігор та реклами торгових марок в Україні, відтак львівська компанія порушила ці вимоги законодавства.

“Телерадіокомпанія Люкс” має сплатити штрафи протягом трьох місяців та зупинити трансляцію азартної реклами на цьому відеоекрані.

За даними аналітичної системи YouControl приватне акціонерне товариство “Телерадіокомпанія Люкс” належить дружині міського голови Львова Катерині Кіт-Садовій і входить до медіахолдингу, що включає національний новинний Телеканал ”24”, “Радіо Максимум” та “Радіо Люкс”, а також інтернет-видання Zaxid.net та Футбол24.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews