Викладач коледжу на Львівщині заплатить штраф за домашнє насильство

22.04.2024 15:12   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Самбірський міськрайонний суд Львівщини визнав винним у вчиненні домашнього насильства викладача Фахового коледжу Львівського університету бізнесу і права.

Випадок трапився ввечері 15 квітня 2024 року у квартирі, де проживає сім’я. Чоловік вчинив конфлікт із своєю дружиною, зокрема кричав на неї, шарпав за одяг, нецензурно висловлювався та кулаками кілька разів вдарив її по нирках. Жінка звернулась за допомогою до поліції, яка склала щодо чоловіка протокол про адмінправопорушення за фактом вчинення домашнього насильства, повідомляє Zaxid.net.

Обвинувачений є викладачем Фахового коледжу Львівського університету бізнесу і права. У суді потерпіла розповіла, що на час розгляду справи вони не примирились. Чоловік на засідання суду не прийшов, письмових пояснень не надавав.

Справу розглянула суддя Тетяна Кущ, яка дослідила надані матеріали та визнала викладача коледжу винним у вчиненні домашнього насильства, призначивши йому 170 грн штрафу, також він має сплатити 605 грн судового збору. Постанову ще можна оскаржити.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews