Львівська ОВА скерувала на потреби ЗСУ 100 млн грн

22.04.2024 21:06   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Гроші виділили у межах програми «Безпечна Львівщина».

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Більшість грошей отримають військові частини, які дислокуються на Львівщині: 24 ОМБр імені короля Данила, 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ, 45 окрема артилерійська бригада Збройних Сил України, Бригада – “Чорний ліс”, 7 прикордонний Карпатський загін, 63-тя окрема механізована бригада, 103-тя окрема бригада територіальної оборони ЗСУ та 125 окрема бригада територіальної оборони ЗСУ.

“Підсилимо також інші підрозділи, які боронять нашу землю – Головне управління розвідки Міністерства оборони України, Національна гвардія України, 3 окрема штурмова бригада і 92 окрему штурмову бригаду“, – зазначив очільник ЛОВА.

Зокрема, гроші виділили у межах програми «Безпечна Львівщина».

“Дякуємо нашим захисникам та захисницям за звитягу. Закликаю територіальні громади Львівщини також невідкладно виділити кошти з місцевих бюджетів на засоби для протидії ворогу. Підтримка Сил оборони – абсолютний пріоритет!” – наголосив Козицький.

Нагадаємо, на початку місяця Львівська ОВА скерувала на потреби оборонців 37,5 мільйонів гривень, а минулого тижня ще 40 млн скерували на допомогу ЗСУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews