На Львівщині затримали військового, який забезпечував місце у делегації для виїзду за кордон за 17000 доларів

23.04.2024 13:56   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Військовослужбовцю однієї із частин Львівщини повідомили про підозру в організації незаконного переправлення військовозобов'язаних за кордон. За даними слідства, чоловік пропонував місце у делегації, яка виїжджатиме на міжнародну конференцію.

Про це повідомили у Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Західного регіону.

"54-річний військовий за 17 тисяч доларів США обіцяв фіктивно включити військовозобов’язаного до складу делегації, яка виїжджатиме на міжнародну конференцію до однієї із країн Євросоюзу", – мовиться у повідомленні.

Виїзд мав відбутися на автомобілі через 10 днів після укладення "угоди". 54-річного чоловіка затримали під час одержання 8,5 тисяч доларів авансу.

"Наразі йому обрано запобіжний захід. Перевіряється причетність до злочину інших осіб", – додали у спеціалізованій прокуратурі.

Військовослужбовцю повідомили про підозру за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України). Санкція статті передбачає від 7 до 9 ув’язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews