Сьогодні Львівщина прощається із чотирма загиблими Героями

24.04.2024 11:01   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Львівщина попрощається з Богданом Мирошем, Сергієм Ворочеком, Тарасом Сорокою та Назарієм Карпенком.

Львівщина 24 квітня попрощається із чотирма, полеглими на війні, захисниками. Про це повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

Богдан Мирош

null
Фото з мережі Інтернет

Житель села Старий Яричів Новояричівської громади Львівського району. Був стрільцем військової частини А4026. Загинув 18 квітня 2024 року в районі населеного пункту Новомихайлівка Покровського району Донецької області. Йому був 31 рік. 

Сергій Ворочек

null
Фото з мережі Інтернет

Житель Стрия. Був старшим сержантом, стрільцем військової частини А7276. Загинув поблизу населеного пункту Іванівське на Донеччині. 

Тарас Сорока

Львів’янин. З початком повномасштабного російського вторгнення добровільно став на захист Батьківщини до лав територіальної оборони. Згодом переведений до 33-го окремого стрілецького батальйону ЗСУ.

null
Фото з мережі Інтернет

Виконував бойові завдання на Сумщині та Донеччині.

Назар Карпенко

null
Фото з мережі Інтернет

Житель села Низи Белзької громади Червоноградського району. Службу ніс у військовій частині А4026. Загинув 18 квітня 2024 року на Донеччині.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews