Львівський ізоляторний завод передали в управління державі, — ЗМІ

24.04.2024 16:19   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Кабінет міністрів на засіданні 23 квітня обрав управителя для ТОВ "Львівська ізоляторна компанія".

Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає "Еспресо.Захід".

Арештований Львівський ізоляторний завод передадуть в управління акціонерному товариству "Українські розподільні мережі".

"Погоджено пропозицію Міністерства енергетики щодо передачі в управління акціонерному товариству "Українські розподільні мережі" частки у статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю "Львівська ізоляторна компанія", що належить "GIG Holdings OU", вартістю 11 млн 50 тис. гривень, що становить 100 відсотків статутного капіталу ТОВ "Львівська ізоляторна компанія", на яку накладено арешт у кримінальному провадженні", – зазначив Тарас Мельничук.

ТзОВ "Львiвська iзоляторна компанiя" створене у 2002 роцi на базi Львiвського iзоляторного заводу, який заснований у 1965 році та досі продовжує працювати. Це один із найбільших у Європі виробників скляних ізоляторів. Їх використовують на високовольтних лініях електропередач у 35 країнах світу. Тобто, ця фірма – важливий для Львова та Європи виробник та одне з небагатьох промислових підприємств, яке пережило розвал союзу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews