Міська рада Львова виділила мільйон гривень на аварійний ремонт підлоги в Ратуші

25.04.2024 08:37   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Підлога на першому поверсі ратуші може провалитися, якщо не провести капітальний ремонт.

Бюджетна комісія Львівської міської ради погодила виділення близько мільйона гривень на капітальний ремонт підлоги на першому поверсі будівлі міської ради. Кошти виділили з резервного фонду міського бюджету, пише LVIV.MEDIA.

У коментарі LVIV.MEDIA голова комісії фінансів та планування бюджету Наталія Шелестак повідомила, що потреба відремонтувати підлогу виникла ще у 2021 році. “За висновком спеціальної комісії, який озвучили у 2021 році, після заміни покриття на першому поверсі ратуші знайшли місце, де може провалитися підлога. Тоді гроші під ремонт не виділили, як і в 2022-2023 роках. Було не до цієї проблеми. А в 2024 році дали заключення цієї ж комісії, що потрібно невідкладно провести ремонтні роботи. Ми не можемо не реагувати. Тому було вирішено виділили кошти з резервного фонду” — розповіла Наталія Шелестак.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews