Польські аграрії розблокували пункт пропуску Рава-Руська-Гребенне

29.04.2024 12:18   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Польські фермери припинили блокування вантажівок у пункті пропуску "Рава-Руська-Гребенне". Оформлення та пропуск через кордон вантажівок у двох напрямках здійснюється у звичайному режимі.

Про це повідомили у пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

"За інформацією, отриманою від Прикордонної варти Республіки Польща, сьогодні після 10:00 (за київським часом) польські фермери припинили дії з блокування руху вантажним транспортним засобам перед пунктом пропуску "Гребенне-Рава-Руська", – мовиться у повідомленні.

Також, за даними прикордонників, на в’їзд до Польщі не пропускатимуть вантажівки, які переміщують зернові культури. Такий вантаж може рухатися територією Польщі лише транзитом.

"На цей час з боку суміжної держави накопичення вантажівок не спостерігається, на виїзд з України ваговози рухаються за е-Чергою. Просимо водіїв та перевізників врахувати цю інформацію під час планування міжнародних перевезень", – додали у ДПСУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews