Затримання ТЦК двох медпрацівників Першого медичного обʼєднання Львова: що сталося

30.04.2024 23:59   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У вівторок, 30 квітня, у мережі поширили інформацію про те, що працівники ТЦК дорогою на роботу затримали медичних фізиків Першого медичного обʼєднання Львова.

Двох медичних фізиків Онкологічного центру Першого ТМО, яких вранці, 30 квітня, забрали представники ТЦК по дорозі на роботу, відпустили після уточнення даних, повідомляє “Еспресо.Захід” з посиланням на телеграм-канали.

"Онкологічний центр Першого медоб’єднання Львова працює у звичному режимі. Фізики центру перебувають на роботі. Двох спеціалістів медзакладу дійсно викликали до ТЦК – для уточнення облікових даних. На цей час обоє повернулись до виконання своїх посадових обов’язків", - повідомили у Першому ТМО.

Раніше телеграм-канал Львівич повідомив, що двох працівників Онкоцентру забрали представники ТЦК.

Медичних фізиків затримали дорогою на роботу

"Читачі повідомили, що сьогодні працівники ТЦК забрали медичних фізиків Першого медичного обʼєднання Львова. Ці дії призвели до того, що робота центру просто зупинилася", - йдеться у повідомленні.


Як зазначили в дописі, медпрацівників перехопили, коли вони йшли на роботу.

"100 онкохворих людей не можуть проходити опромінення через дії ТЦК", - зазначають читачі. Також отримав повідомлення від читачів, рідні яких лікуються від онкології у цьому центрі. Ситуація досить неприємна і потребує негайного вирішення", - написав Львівич.

Що кажуть у ТЦК

У Львівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки прокоментували інцидент.

"Так, двох медичних фізиків Першого медичного обʼєднання Львова запросили в ТЦК. Перевірили дані і виявили, що перебувають на обліку в іншому ТЦК. Вручили повістки за місцем реєстрації, згідно з чинним законодавством", - пояснили в територіальному центрі комплектування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews