Військовий капелан з Буковини переправляв на Львівщині ухилянтів

07.05.2024 18:52   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Військового капелана Християнської Євангельської церкви «Голос Істини» з Чернівців затримали за організацію незаконного перетину кордону для чоловіка призовного віку.

1 травня військовий капелан зустрівся на Львівщині із чоловіком, який передав йому копію свого паспорта, свідоцтва про реєстрацію авто та 20 тис. євро (847 тис. грн за курсом НБУ) за організацію незаконного перетину кордону. Після передачі грошей капелана затримали правоохоронці. Відомо, що гроші передавали на території одного з «Епіцентрів», повідомляє Zaxid.net.

Наразі не відоме прізвище затриманого капелана, проте у матеріалах справи вказано, що він є уродженцем АР Крим. Наступного дня йому повідомили про підозру через незаконне переправлення осіб через кордон (ч.3 ст.332 ККУ).

Йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права працювати на певних посадах чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews