У масштабній аварії на трасі Київ-Чоп загинули волонтери зі Львівщини (ФОТО)

08.05.2024 21:06   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Житомирській області на трасі Київ-Чоп сталася потрійна аварія, внаслідок якої загинули двоє людей — мешканець Червонограда та 22-річний мешканець Белзької громади, ще один чоловік з Львівщини отримав травми.

Про це пише LVIV.MEDIA з посиланням на відділ комунікації поліції Житомирської області.

ДТП сталася у середу, 8 травня, близько 4:30 поблизу села Миколаївки Звягельського району. Автомобіль DAF, що рухався в напрямку Києва, зіштовхнувся з вантажівкою Mersedes Benz Atego, що стояла на узбіччі.

null
Фото з мережі Інтернет

Після цього в DAF врізався мікроавтобус Mersedes Vito, що рухався в попутному напрямку. Внаслідок зіткнення всі три авто загорілися.

Як повідомила LVIV.MEDIA начальниця відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Житомирській області Вікторія Дубовик, в аварії загинули два пасажири Mersedes Vito, серед них мешканець Червоноградського району Львівської області.

null
Фото з мережі Інтернет

Згодом Червоноградська міська рада повідомила, що загиблим є відомий волонтер, батько шести дітей — Віталій Дубас, який повертався додому з поїздки на передову.

null
Фото з мережі Інтернет

Особу ще одного загиблого вдалося встановити під вечір середи, 8 травня. Ним виявився 22-річний мешканець Белзької громади Борис Голод, повідомила міськрада Червонограда.

“Жахлива ДТП на Житомирщині забрала життя ще одного волонтера. 22-річний Борис Голод – мешканець Белзької громади, однак працював та волонтерив хлопець у нашому місті. Спільно з іншими майстрами ремонтував автівки для військових та їздив з гуманітарними вантажами на передову”, — йдеться у повідомленні.

null
Фото з мережі Інтернет

Ще один житель Червонограда вижив у важкій аварії. Його швидка доставила до Звягельської лікарні з травмами різної складності.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews