Жінці з інвалідністю зі Львівщини, яка уклала фіктивний шлюб з ухилянтом винесли вирок

09.05.2024 23:13   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Яворівський районний суд Львівської області виніс вирок уродженці Полтавщини Марії Согріні, яка є особою з інвалідністю 3 групи. Жінка уклала фіктивний шлюб з ухилянтом та сприяла його втечі за кордон.

Учервні 2023 року жінка з інвалідністю з метою незаконного переправлення військовозобов’язаного чоловіка за кордон уклала з ним фіктивний шлюб, повідомляє Zaxid.net.

Чоловік мав намір втекти за кордон, супроводжуючи дружину з інвалідністю. У грудні подружжя спробувало виїхати до Польщі через пункт пропуску «Грушів-Будомєж», де й було затримане прикордонниками.

Обвинувачена уклала з прокурором угоду про визнання винуватості, відповідно до якої свою вину визнала.

Суддя Ігор Матвіїв визнав Марію Согріну винною у незаконному переправленні осіб через державний кордон (ч. 1 ст. 332 ККУ) та призначив їй покарання у вигляді трьох років позбавлення воді. Водночас вироком суду її звільнили від основного покарання, встановивши рік іспитового терміну. На вирок ще може бути подана апеляція.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews