На вокзалі у Львові відкрили інформаційний пункт рекрутингу української армії

23.05.2024 08:51   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

22 травня на вокзалі Львова відкрили інформаційний пункт рекрутингу української армії. В ньому можна дізнатися адреси рекрутингових центрів — зараз в Україні їх 21.

Про це розповів уповноважений представник Міністерства оборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

"Вокзал – це завжди великий потік людей. Щоб максимально до людей донести цю інформацію, дівчата з листівками, підготовлені, які розуміють куди направити людей і підказати, де можна отримати відповідну інформацію, консультації, спеціально на вокзалі будуть цю роботу здійснювати", — каже Олександр Бежевець.

За словами начальника Львівського залізничного вокзалу Романа Сенишина, за добу через вокзал проходить близько 11 тисяч пасажирів. Наразі проєкт пілотний.

Інфостійку відкрили з ініціативи Укрзалізниці та Міністерства оборони, аби максимально доносити інформацію до людей про вакансії в армії. Такий інформаційний пункт встановили також на Київському вокзалі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews