У Львові відбулася акція на підтримку полонених Free Azov

10.06.2024 12:49   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У неділю, 9 червня, на проспекті Свободи у Львові відбулася акція-нагадування про полонених. У центрі Львова зібрались рідні, друзі, знайомі полонених та мешканці міста.

Про це пише Суспільне.

null
Фото Суспільне

Учасники заходу тримали у руках фото тих, хто зараз перебуває у російському полоні. А також плакати із закликами про звільнення близьких та рідних.

Прийшов на акцію поранений військовослужбовець Михайло. Чоловік приїхав для корекції протезу і у цей час вирішив вийти і підтримати побратимів, які зараз у полоні.

null
Фото Суспільне

"Це нагадування, пам'ять, ми не повинні забувати, що вони там. Я уже списаний із служби, але якщо ти не у війську, ти маєш бути для війська. І пам'ятати тих, хто віддає свою свободу за нас", — каже Михайло.

null
Фото Суспільне

Із полону чекає на чоловіка Олександра Марта Крищук. Він захищав Маріуполь. Жінка каже, більше двох років нічого не чула про свого чоловіка.

null
Фото Суспільне

"Важливо пам'ятати про наших хлопців і нагадувати про них. Тому що обмінів зараз вкрай мало. Тому що в полоні вони перебувають у вкрай жахливих умовах. І якщо кожен із нас має можливість прийняти душ, поїсти, то ми не знаємо у яких умовах вони перебувають там", — каже Марта Крищук. Загалом акція тривала майже дві години. На завершення — її учасники пройшли ходою із плакатами та прапорами через центр міста до Оперного театру та назад.

null
null
Фото Суспільне

 

null
Фото Суспільне






Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews