Благодійники з Естонії передали українським захисникам 400 автомобілів

14.06.2024 17:18   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Благодійний фонд сім’ї Доскіч не припиняє надавати українським захисникам допомогу, зважаючи на потреби оборонців. Засновник БФ Юрій Доскіч повернувся з Естонії з черговою допомогою для ЗСУ.

“Цього разу разом із Всеволодом Біласом поїхали до наших друзів United Delivery Mission у Таллінн. Привезли сувеніри і подарунки — це монети національного банку України з голограмами ЗСУ, які ми придбали на Благодійному аукціоні в Підгорецькому замку”, – зазначив Юрій Доскіч.

Також він додав, що естонські благодійники з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну передали українським захисникам на фронт 400 автомобілів.

“Естонський народ – надзвичайний. Вони готові віддати останнє, щоб Україна перемогла. Переконався у цьому, зокрема, і під час відвідин Української Греко-католицької церкви у Таллінні. Дякую отцю Роману Кіху, який постійно адвокатує українські інтереси і підтримує усі ініціативи щодо підтримки ЗСУ та українського народу. Про Україну в Таллінні говорять усюди. І усі. Так, неабиякою популярністю тут користується проект народної дипломатії «Підтримай Україну», що був започаткований з ініціативи Голови Львівської ОВА Максима Козицького”, – підсумував Доскіч.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews