На Львівській тютюновій фабриці у Винниках проводять слідчі дії співробітники БЕБ

15.06.2024 20:04   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Перед обшуком керівництво фабрики зібрало журналістів та влаштувало екскурсію підприємством.

Працівники Бюро економічної безпеки проводять слідчі дії на Львівській тютюновій фабриці у Винниках. Про це повідомляє журналіст LVIV.MEDIA із місця події.

Слідчий БЕБ відмовився розповідати деталі і попросив журналістів залишити фабрику : “На даний час проводиться слідча дія, є певне коло учасників слідчої дії. Я як слідчий прошу сторонніх осіб покинути місце слідчої дії”. Також працівники БЕБ зупинили виїзд вантажівки з території фабрики.

Перед початком слідчих дій керівництво фабрики скликало брифінг для ЗМІ. Депутат Львівської міської ради та колишній директор Винниківської тютюнової фабрики Олексій Різник заявив, що БЕБ уже близько місяця блокує роботу фабрики.

На сьогоднішній момент здійснюється рейдерське захоплення і блокування підприємства. Підприємство фактично протягом 5 місяців в той чи інший спосіб не може працювати. Останні 30 днів підприємство фактично повністю стоїть. Працівниками різних силових структур здійснюється недопуск працівників підприємства. … Керівництвом підприємства було прийнято рішення відновити виробництво незалежно від протистояння, яке зараз відбувається. Однак будь-які спроби в’їзду чи виїзду транспортних засобів, а також вивозу продукції, яка виготовлена підприємством, блокується”, — сказав Олексій Різник. Також керівники фабрики влаштували журналістам екскурсію фабрикою.

Близько 18:00 працівники фабрики зрізали ворота на вході до підприємства, мовляв, для того, щоби “люди могли вільно заходити працювати”.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews