У Superhumans Center відкрили два нових відділення – реконструктивної хірургії та відновлення слуху

21.06.2024 14:05   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Запрацював весь комплекс центру протезування, реабілітації та реконструктивної хірургії. Для тих, хто постраждав через війну, лікування і відновлення тут безкоштовне.

Про це повідомляє глава Львівської військової адміністрації Максим Козицький.

"У відкритті особисто взяв участь найбільший донор проєкту – американський бізнесмен та філантроп Говард Баффет.
Під час події відома на весь світ американська акторка, модель і спортсменка Еймі Маллінз, яка не змогла приїхати через свій щільний графік, зробила відеозвернення, у якому оголосила, що вона стала амбасадоркою Superhumans Center!
 
До події також долучилися близько 200 українських ветеранів та ветеранок, які після важких бойових травм знову можуть ходити, ковтати, кліпати, отримали нові руки, а дехто поступово повертає справжні обриси свого обличчя, і все це завдяки фахівцям Superhumans Center. Загалом ж спеціалісти центру повернули втрачені можливості уже понад 600 людям!", ідеться у повідомленні.
 
Невдовзі у Superhumans Center також відкриють освітній центр, де навчатимуть фізичних терапевтів і протезистів.
А сам проєкт уже почали масштабувати на Одесу та Дніпро.
 
"Звучить неймовірно, але це реальність. Ця реальність у нас є завдяки Stavnitser Andrey, Ользі Руднєвій, Андрієві Віленському і великій команді професіоналів, яку вони очолюють, Першій леді Олена Зеленська і міністрові охорони здоровʼя України Віктор Ляшко, які повірили у цей проєкт і допомагають йому розвиватися, та всім меценатам, які вірять в Україну і українців", додає Козицький..
 
Як зазначив Андрій Ставніцер, місія Superhumans Center – перетворювати шрами і поранення на гордість та красу. Дякуємо вам за це. І дякуємо нашим воїнам та ветеранам за все!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews