Ексголова Львівської ОДА подав до суду на ЗМІ за розслідування щодо його статків

24.06.2024 13:52   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Колишній голова Львівської ОДА Юрій Турянський подав позов до суду проти NGL.media. 

Розслідуванняпро те, як Турянський за допомогою махінацій і підробки документів зміг захопити величезну ділянку площею 11 га на західній околиці Львова так вразило експосадовця, що свої моральні страждання він оцінив у 178 тис. грн, які вимагає стягнути з журналістів.

Позов він подав ще у жовтні минулого року, але коли зрозумів, що справа рухається у суді не за його сценарієм, то відкликав, а тепер подав знову. Це дозволило Турянському змінити суддю, а ще залучити до справи семантико-текстуальну експертизу, підготовлену на замовлення його юристів.

Нагадаємо, колишній голова Львівської ОДА Юрій Турянський з допомогою махінацій і підробки документів зміг захопити величезну ділянку площею 11 га на західній околиці Львова. Ринкова вартість цієї ділянки, за оцінкою НГЛ, сягає понад 80 млн грн, втім Турянський, який нині очолює львівське відділення Національного олімпійського комітету, не заплатив ні копійки.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews