На Львівщині 23 дитини через отруєння потрапили до інфекційної лікарні

27.06.2024 09:17   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На Львівщині сталося масове отруєння. Щонайменше 23 людей із симптомати гострої кишкової інфекції були госпіталізовані до лікарні у середньому стані. Спалах гострої кишкової інфекції стався в одному із закладів відпочинку області.

Про це повідомила пресслужба Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ.

Як пише LVIV.MEDIA з посиланням на власні джерела, усі госпіталізовані — діти віком від 10 до 16 років. Вони перебувають у Сколівській центральній лікарні та у лікарні в Стрию.

Пацієнти потрапили до лікарні із «Львівського обласного центру краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді», туристичної бази «Карпати», що в селі Кам’янка, Стрийського району.

Стан дітей середньої важкості. Серед основних симптомів у них загальна слабкість, підвищення температури тіла, біль у животі та блювота. До слова, центр контролю та профілактики хвороб вже розпочав епідрозслідування причин і умов виникнення спалаху.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews