Львівська ОВА передасть понад 500 одиниць техніки для ЗСУ та ДСНС

28.06.2024 14:36   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Майже два роки Львівська ОВА спільно з Львівською митницею та Західним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції забезпечує передачу майна для потреб функціонування держави в умовах воєнного стану.

У червні на вебсайті Львівської ОВА опублікували та запропонували для передачі понад 1600 найменувань товарів та отримали 9 запитів від військових частин, ДСНС зі Львівської, Полтавської, Миколаївської, Закарпатської, Хмельницької областей про їх отримання, повідомляє пресслужба ЛОВА.

Напередодні, 27 червня, відбулась узгоджувальна нарада під головуванням першого заступника начальника Львівської обласної військової адміністрації Андрія Годика за участі військовослужбовців, представників ДСНС.

За результатами цієї наради Збройні Сили України, ДСНС зможуть отримати понад 500 найменувань товарів, серед яких: 5 автомобілів; понад 170 ноутбуків; близько 140 планшетів та смартфонів ;
понад 300 одиниць інших товарів – генератори, побутову техніку, обладнання та їхні комплектуючі, інструменти тощо.

Усе використовуватимуть для потреб оборони та національної безпеки.

“Львівська ОВА і надалі всебічно сприятиме та допомагатиме Збройним силам України”, – йдеться у повідомленні.

Детальна інформація щодо процедури отримання майна доступна за посиланням: Майно для потреб оборони.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews