В озері на Львівщині потонуло двоє неповнолітніх хлопців: тіло одного потопельника продовжують шукати

01.07.2024 14:44   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У неділю, 30 червня, у водоймі на території Ясниського кар’єру, що неподалік Львова, потонуло двоє неповнолітніх хлопців. Тіло одного із них продовжують шукати.

Про це повідомили ГУ ДСНС у Львівській області.

"О 18:55 рятувальники отримали повідомлення, що в с. Ясниська Яворівського району на місцевому кар’єрі пірнули та не виплили двоє дітей 2006 та 2007 років народження", – мовиться у повідомленні.
Рятувальники за допомогою човна та багра проводили пошукові роботи. О 21:16 знайшли тіло одного хлопця. Його витягнули із 7-метрової глибини на поверхню та передали працівникам поліції.

У понеділок, 1 липня, працівники Центральної рятувально-водолазної служби продовжать пошук тіла другого хлопця.

За даними відділу комунікації поліції Львівської області, загиблі — мешканці Львова віком 16 та 17 років. За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок". Проводиться розслідування.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews