Львівська міська рада прийняла програму встановлення міні-ТЕЦ за понад 650 млн грн

04.07.2024 13:11   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У четвер, 4 липня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу про затвердження програми з встановлення міні-ТЕЦ вартістю у понад 650 млн грн. За прийняття ухвали проголосувало 44 міських обранці, пише LVIV.Media.

Відповідальним за реалізацію програми є ЛКП "Львівтеплоенерго". Підприємство повинне закупити обладнання, розробити проєкти, провести монтажні роботи та модернізувати електромережі. Орієнтовна вартість всіх робіт — 654 млн грн. Фінансування буде здійснюватися з міського бюджету, власних коштів "Львівтеплоенерго" та інших джерел, включаючи гранти та донорські кошти.

Так звані міні-ТЕЦ забезпечують безперебійне постачання тепла споживачам, а також резервне електроживлення. Когенераційні установки дозволять виробляти одночасно електроенергію і тепло. Вони потрібні для зниження ризиків можливого зриву опалювального сезону.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews