У львівської 24 ОМБр імені короля Данила сформували батальйон із колишніх в'язнів

11.07.2024 12:19   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила сформували батальйон "Характерники". Він складається із людей, які відбували покарання у в'язницях і захотіли долучитися до війська.

Про це повідомили на Facebook-сторінці 24 ОМБр імені короля Данила.

Батальйон сформували після ухвалення Закону про запровадження умовно-дострокового звільнення від відбування покарання для безпосередньої участі в обороні країни, захисті її незалежності та територіальної цілісності.

"Новобранці нашої бригади скористались можливістю отримати другий шанс та приєднатись до виконання священного обов’язку у великій війні за Незалежність. Зазначимо, що серед них дуже багато патріотів, які неодноразово виявляли бажання захищати Батьківщину. Є чимало людей з бойовим досвідом", — йдеться у повідомленні.

Батальйон "Характерники" склав присягу на вірність українському народові. Новобранці також виголосили молитву українського націоналіста.

У 24 ОМБр імені короля Данила повідомляють, що найближчим часом батальйон почне виконувати бойові завдання.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews