Укрзалізниця запускає модернізований електропоїзд зі Львова до Ужгорода

11.07.2024 12:47   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

"Укрзалізниця" запускає модернізований електропоїзд ЕПЛ2Т-007, який курсуватиме залізничним маршрутом №829/830 сполученням "Львів-Ужгород".

Про це повідомили на сторінці "Укрзалізниці" у Facebook.

У модернізованих "Укрзалізницею" вагонах електропоїзда ЕПЛ2Т-007, окрім вже звичних пандусів, інклюзивних вбиралень, роз'ємів для підзарядки гаджетів, є збільшена кількість пасажирських місць та розширені зони для перевезення велосипедів (лижного спорядження взимку) та туристичного багажу.

"Три дверні пройми у причіпних вагонах поїзда покращать висадку та посадку. Окрім відеоспостереження у салонах вагонів встановлено: систему зовнішнього відеоспостереження за станом залізничного полотна (за принципом автомобільного відеореєстратора); систему відеофіксації роботи пантографа та стану контактної мережі; LED-підсвітку на сходах вагонів для забезпечення безпечної посадки та висадки пасажирів", — йдеться у повідомленні.

В "Укрзалізниці" також додають, що загалом це вже шостий з початку 2024 року модернізований поїзд на потужностях компанії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews