У Львові блискавка тричі влучала у контактну мережу

15.07.2024 12:17   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Під час грози 14 та 15 липня блискавка тричі влучала в контактну мережу у Львові. Наразі усі пошкодження вже усунули, а електротранспорт працює у звичному режимі.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

"Найвідчутніше, третє, ураження блискавкою трамвайно-тролейбусного пересічення сталося сьогодні о 6:19 год на перехресті проспектів Чорновола та Свободи (у напрямі до центру міста)", – мовиться у повідомленні.
На час аварійних робіт було припинено подачу струму, відтак тролейбусний маршрут №33 взагалі не працював, а трамваї №№ 6 та 7 тимчасово курсували за зміненими маршрутами.

Аварійні бригади "Львівелектротрансу" замінили пошкоджену частину мережі. Відтак електротранспорт у місті курсує за звичними маршрутами.

Також внаслідок влучання блискавки були пошкоджені елементи мережі на вул. Городоцькій та на просп. Івана Павла ІІ .

"Найважче у таких ситуаціях – визначити місце ураження. Інколи тестування мережі займає більше часу, аніж усунення наслідків. Враховуючи високу вологість, яка досі тримається та є несприятливим фактором для експлуатації електрообладнання, просимо зважати на можливі зміни у роботі електротранспорту сьогодні", – повідомила фахівчиня зі зв’язків з громадськістю та пресою "Львівелектротрансу" Ольга Бачинська.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews