Переклад документів з української на російську

18.07.2024 10:53   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Насправді, враховуючи сусідство країн, переклад документів з української на російську та навпаки – популярна послуга у спеціалізованих бюро. Вона виконується дипломованим спеціалістом або кількома особами, якщо йдеться про великі обсяги. Щоб у результаті готова робота була якісною і не відхилялася тими чи іншими органами/компаніями, спеціалізовані агенції доручають медичний, технічний, юридичний, художній переклад лінгвістам, які мають вузьку тематичну спеціалізацію.

Хочете бути впевненими в тому, що ваш офіційний папір коректно перекладений, і з ним не виникне проблем? Тоді переходьте за посиланням: https://perevod.agency/blog/perevod-dokumentov-s-ukrainskogo-na-russkij, вивчайте інформацію, що цікавить, і тільки після цього зв'язуйтесь з менеджером бюро «Атлант» для подання заявки на надання послуг.

Ну а яка ціна перекладу документів з української на російську? Від чого залежить? На формування вартості впливає низка факторів, а саме:

  • Об `єм.
  • Терміновість виконання.
  • Додаткові вимоги замовника чи органів, у яких буде подання документів.
  • Складність теми.

Виходячи з цих основних чинників, формується вартість послуги, яка вказується за одну умовну сторінку. Бажаєте отримати інформацію про те, в яку суму обійдеться ваше замовлення прямо зараз, не виходячи з дому? Тоді заповнюйте онлайн форму або надсилайте текстовий документ на пошту агентства «Атлант». Не забудьте в другому випадку вказати мовну пару, побажання та додаткові вимоги, а також актуальність певного типу завірки та верстки.

Переклад з української на російську: приблизні терміни

Незалежно від мовної пари, переклад відбувається приблизно зі швидкістю 9-10 умовних сторінок на день. Отже, якщо обсяг тексту невеликий, то зміна мови буде зроблено наступного робочого дня після подання заявки на надання послуги. За потреби ви можете замовити термінове виконання поставленого завдання. У принципі, якщо йдеться про мовну пару «українсько-російську», то ціна перекладу документів буде невисокою, навіть за терміновості. Оскільки націнка виробляється, насамперед, з складності.

Нотаріальний переклад

Вам потрібно змінити мову офіційного паперу для подання в іноземні органи? Тоді вам знадобиться зробити актуального типу легалізацію. Часто йдеться про нотаріальне засвідчення. Для надання правочинності української документації на території країн, які мають як державну російську мову, її потрібно не лише перекласти, а ще й запевнити у нотаріуса. Уповноважений юрист підтверджує своїм підписом та посвідчувальним написом кваліфікацію виконавця перекладу. А це означає, що при цьому має бути присутнім виконавець із дипломом про вищу освіту. Далі завірений готовий текст підшивається до вихідника або завіреної копії.

Висновок. У принципі, незалежно від мовної пари, переклад буде марним, якщо його легалізувати певним способом, залежно від ситуації та цілей особи чи організації біля іншої держави. Тому, щоб не витрачати зайвий час, і одразу отримати якісний засвідчений переклад, найкраще звертатися до спеціалізованої компанії, де нададуть повний спектр необхідних послуг. Рекомендуємо зв'язатися з менеджером бюро «Атлант» та отримати всю необхідну інформацію перед поданням заявки. Тут все буде виконано на найвищому рівні та в заздалегідь обумовлені терміни.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews