Двоє львів'ян постачали наркотики в один з виправних закладів

18.07.2024 13:41   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Львові правоохоронці викрили групу з двох чоловіків віком 54 і 49 років та 58-річної жінки, підозрюваних у постачанні наркотиків в один із виправних закладів міста.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

За даними поліції, один із чоловіків наразі відбуває покарання у виправному закладі, а учасники групи мали чітко розподілені ролі. Під час обшуків у них виявили метадон і канабіс.

За даними Львівської обласної прокуратури, наркотики передавали всередині тюбика лікарської мазі, який клали разом з продуктами харчування і відправляли поштою до в'язниці під вигаданими анкетними даними.

Групу викрили при перевірці посилки.

Двом учасникам групи повідомили про підозру у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні, пересиланні чи збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті — позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews