Офіційна заява клубу ФК Карпати: Маркевич залишив посаду головного тренера команди

18.07.2024 23:05   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Мирон Маркевич залишив посаду головного тренера ФК “Карпати”. Повідомлення про це з’явилося 18 липня на офіційній сторінці клубу.

Мирон Маркевич очолив клуб у червні 2023 року. Під керівництвом Маркевича "Карпати" провели 28 матчів, у яких здобули 20 перемог, п’ять разів зіграли внічию і тричі поступилися. 

“У минулому сезоні тренер виконав поставлене завдання – вивів команду до Прем'єр-ліги. Мирон Маркевич побажав успіху “Карпатам” у новому сезоні та подякував клубу, футболістам і тренерам, які йому допомагали”, — йдеться у повідомленні.

17 липня спортивний журналіст Ігор Бурбас повідомив про те, що причиною рішення фахівця стали обставини, якими його підштовхували до відходу. Це недостатня комплектація першої команди і приїзд нового тренерського штабу на чолі із Владиславом Лупашком у команду U-19. Саме екстренера ФК “Інгулець” чутки давно вже відправляють на заміну Маркевичу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews