Як у Львові готуються до нового опалювального сезону

19.07.2024 11:25   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У "Львівтеплоенерго" заявили, що опалювальний сезон в місті розпочнеться вчасно. Наразі у Львові тривають роботи з підготовки котелень та тепломереж до зими.

Про це під час брифінгу повідомив директор ЛКП "Львівтеплоенерго" Олександр Одинець, пише "Суспільне".

"Я впевнений, що опалювальний сезон почнеться вчасно у Львові. Тоді, коли цього буде вимагати температура навколишнього середовища, тобто технічно ми це забезпечимо. Звичайно, що ми не можемо передбачити всі фактори, але я впевнений, що опалювальний сезон розпочнеться вчасно і для усіх споживачів", — каже Олександр Одинець.

Наразі тепломережі готові на 70%: у місті триває ліквідація аварійних ділянок та планова заміна тепломереж. На 60% до початку зими готові львівські котельні та теплові пункти. Їх не лише готують, але і підключають до джерел резервного живлення.

"Звичайно, що особливість як і минулого опалювального сезону полягає в тому, що ми значний акцент робимо на забезпеченні джерелами резервного живлення. На сьогодні закінчується вже робота з оснащення джерелами резервного живлення основних об’єктів виробничих підприємства, тобто котелень, центральних теплових пунктів", — додає Олександр Одинець.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews