У Львові пасажир, який не завалідував проїзд у трамваї, побився з контролерками

24.07.2024 18:21   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У львівському трамваї №3 під час перевірки пасажир, у якого виявили незавалідований проїзд, напав на двох контролерок. Чоловік вдарив одну жінку в обличчя, а іншу — по голові. На нього склали протокол.

Про випадок повідомили у ЛКП "Львівавтодор".

За даними комунального підприємства, вдень 21 липня на вулиці Горбачевського дві контролерки зайшли в трамвай №3, аби перевірити, чи усі пасажири оплатили проїзд. У результаті в одного з пасажирів зафіксували незавалідований проїзд. За словами контролерки, він з цим не погодився. Додаткова перевірка через валідатор підтвердила відсутність успішної реєстрації.

"Після цього він почав кричати, лаятися та напав на мене. На прохання заспокоїтися, погрожував фізичною розправою та раптово вдарив мене в обличчя. Крім того, підійшов до іншої працівниці контролю і також вдарив по голові. Дуже неприємна ситуація, адже ми просто виконували свою роботу. Досі у шоковому стані, пощастило лише, що відбулися синцями. Також щиро вдячні всім небайдужим пасажирам, які були у трамваї і миттєво втрутилися у ситуацію – стали на наш захист та намагалися зупинити агресивного чоловіка”, – каже жінка.

На місце відразу викликали поліцію. На пасажира склали протокол за ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство). Йому загрожує до 15 діб адміністративного арешту.

У мерії додають, якщо пасажир не сплатив за проїзд, але не згоден оплатити штраф, він може на місці дочекатися приїзду поліції. В таких випадках подальші рішення приймають вже правоохоронці.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews