На Львівщині продовжують пошуки зниклої 11-річної дівчинки Соломії Веклич

25.07.2024 07:55   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На Львівщині п'ятий день триває пошукова операція зниклої 20 липня 11-річної мешканки Рави-Руської Соломії Веклич. Про зникнення повідомила мати дівчинки. До пошуків дитини залучили понад 600 людей: поліцейських, рятувальників, прикордонників, кінологів та волонтерів.


Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як інформують правоохоронці, учасники операції прочісують лісові масиви, обстежують водойми, опитують очевидців та встановлюють імовірний маршрут руху дівчинки. Задіяли також гвинтокрили та квадрокоптери.

Прикмети Соломії: зріст — 148 см, худорлява, смаглява, волосся середньої довжини, темно-русе — зазвичай зав’язує у хвостик. Обличчя овальне, очі сіро-голубі, губи тонкі, ніс прямий, два верхніх передніх зуби більші за інші.

Особливі прикмети: не розмовляє, але чує. На кінчику носа має родимку та родимі плями на обох щиколотках. Є післяопераційний шрам на животі. У правому вусі — сережка у вигляді зірки з камінцем посередині.

Одягнена дівчинка була в трикотажні шорти в сіро-блакитну смужку та сіру майку, взута — в сірі гумові тапочки (крокси). Очевидці востаннє бачили дитину біля залізничного переїзду — вона нібито йшла колією в напрямку села Шабельня Львівського району.

Усіх, хто бачив 11-річну Соломію Веклич, поліцейські просять телефонувати на оперативну лінію "102" або на безкоштовну гарячу лінію "0 800 310 911".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews