Іванна Капустянська

Іванна Капустянська

Редактор, оглядач

На Львівщині викрили незаконну схему ввезення з-за кордону елітних автомобілів

26.07.2024 22:43   Джерело: LvNews
Автор : Іванна Капустянська

Правоохоронці викрили на Львівщині схему незаконного ввезення з-за кордону елітних автомобілів під виглядом гуманітарної допомоги для ЗСУ.

Про це повідомили в пресслужбі ТУ БЕБ у Львівській області.

За інформацією правоохоронців, група осіб, використовуючи благодійну організацію, на пільгових умовах, під виглядом гуманітарної допомоги завозили автомобілі в Україну. Замість того, аби відправити автомобілі за призначенням, підозрювані продавали їх за готівку.

"Детективи БЕБ провели обшуки за адресою проживання фігурантів, вилучили документи та компʼютерну техніку, які підтверджують факт вчинення кримінального правопорушення", — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці повідомили про підозру одному з фігурантів за ч.1 та ч.2 ст. 222 (Шахрайство з фінансовими ресурсами). Максимальне покарання — штраф від трьох тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews