30 липня на Львівщині поховають сімох військових

30.07.2024 10:58   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сьогодні, 30 липня, на Львівщині прощаються із шістьома військовими — Іваном Пугою, Василем Гнатюком, Маркіяном Дорошем, Володимиром Рябим, Михайлом Нефьодовим та Богданом Пашкуцьким, Віктором Крісте.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Іван Пуга жив у селі Твіржа Мостиської громади Яворівського району.

null
Фото з мережі Інтернет

Був молодшим сержантом військової частини А0998. Загинув у квітні 2022 року під час бою біля Попасної Луганської області.

Василь Гнатюк — мешканець села Завишень Червоноградського району.

null
Фото з мережі Інтернет

Був командиром інженерно-маскувального відділення військової частини А4733. Загинув 24 липня 2024 року поблизу Костянтинівки Донецької області.

Маркіян Дорош — львів'янин.

null
Фото з мережі Інтернет

Із початком повномасштабного вторгнення долучився до ЗСУ. Служив у 10 стрілецькому батальйоні на Сумщині. Згодом воював у складі 116 окремої механізованої бригади 10 армійського корпусу на Запорізькому і Куп’янському напрямках. Брав участь у боях за Авдіївку. За час служби завершив курс бійця-рятувальника й базовий курс управління БПЛА. За особисту мужність Маркіяна неодноразово відзначало військове командування.

Володимир Рябий народився в селі Конюшки Львівської області.

null
Фото з мережі Інтернет

Після завершення навчання служив у Баку (Азербайджанська Республіка). З початком повномасштабного вторгнення воював на Луганщині у складі 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Михайло Нефьодов народився в місті Торез (Чистякове) Донецької області.

null
Фото з мережі Інтернет

Переїхав до Львова з родиною у 2021 році. Від початку повномасштабного вторгнення воював на території Донецької області у складі 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Богдан Пашкуцький жив у селі Савчин Червоноградського району.

null
Фото з мережі Інтернет

Служив у механізованому батальйоні військової частини А4447. Загинув 20 липня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу Побєди Покровського району Донецької області.

Віктор Крісте

null
Фото з мережі Інтернет

Уродженець міста Світловодськ Кіровоградської області. Був прислужником у Святогірському чоловічому монастирі Положення ризи Діви Марії, що на Золочівщині.

Став на захист Батьківщини із початком повномасштабного вторгнення в Україну. Служив на посаді гранатометника гірсько-штурмового відділення. Загинув воїн 15 жовтня 2022 року під час виконання бойового завдання у населеному пункті Нова Кам'янка Херсонської області. Йому було 40 років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews