Львівську обласну прокуратуру очолив Микола Мерет

30.07.2024 11:11   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Генеральний прокурор Андрій Костін своїм наказом призначив нового очільника Львівської обласної прокуратури. Ним став Микола Мерет. Відповідно, Микола Друзюк очолив Спецпрокуратуру в сфері оборони Західного регіону.

Про це повідомили у відомствах.

Представив нового керівника Львівської обласної прокуратури заступник генерального прокурора Антон Войтенко. Під час представлення він наголосив, що Микола Мерет зарекомендував себе як людина, яка здатна на належному рівні організувати роботу для виконання поставлених завдань.

null

Микола Мерет в органах прокуратури працює з березня 2009 року. За цей час обіймав різні посади, зокрема керівні у прокуратурі Одеської та Львівської областей. До призначення обіймав посаду керівника Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

Водночас, новим керівником Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону став 39-річний Микола Друзюк. До призначення чоловік був заступником керівника Львівської обласної прокуратури.

null

Заступник генерального прокурора Антон Войтенко представив нового керівника Миколу Друзюка колективу Спецпрокуратури у сфері оборони Західного регіону. Також він подякував ексочільнику відомства Миколі Мерету "за вагомий внесок та пророблену роботу".

Микола Друзюк — випускник Львівського національного університету імені Івана Франка та Національного університету "Львівська політехніка". В органах прокуратури чоловік працює з березня 2006 року, за цей час обіймав зокрема керівні посади. До призначення був заступником керівника Львівської обласної прокуратури.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews