На Львівщині пенсіонера підозрюють у продажі ртуті на 50 тисяч доларів

12.08.2024 16:17   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Правоохоронці підозрюють 70-річного мешканця Самбора, що на Львівщині, в незаконній реалізації 9,5 кілограмів ртуті. За "товар" чоловік отримав 50 000 доларів США.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як установили правоохоронці, 70-річний мешканець Самбора продав 9,5 кілограмів ртуті. За неї він отримав 50 000 доларів США. Його затримали одразу після отримання всієї суми грошей. Правоохоронці провели обушки на складі, де чоловік зберігав небезпечні речовини, та вилучили речові докази.

Поліцейські повідомили фігуранту про підозру за ч.4 ст.321 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних, чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання — 10 років позбавлення волі.

Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід. Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють походження ртуті.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews